top of page
iio.png

Anderen over mij

"Ik dank je voor de vruchtbare samenwerking. In je begeleiding van docenten in de klas ervaarde ik een goede balans tussen betrokkenheid en nabijheid en daarnaast zakelijkheid en een zekere distantie." 

-- Het Cosmicus Montessori Lyceum ( CML)

"Dini, al bij ons eerste gesprek had je de kern van mijn probleem door. In de gesprekken hebben we hier vanuit verschillende niveau´s naar gekeken. Een deel hiervan was voor mij confronterend, maar ik heb door jouw coaching alle ruimte gevoeld om dit te accepteren en ermee aan de slag te gaan."

-- Coaching Youké Sterke Jeugd     

"Je bent toegankelijk, de 'menselijke' begeleiding. Je hebt snel zicht op mensen; hoe zitten ze in elkaar , sterke en minder sterke kanten. Je geeft vertrouwen en hebt oog voor alle deelnemers."

-- Intervisie 't Genseler

"Je straalt professionaliteit uit. Wat me aansprak in de intervisie: de diversiteit aan werkvormen, de gecreëerde veiligheid, de laagdrempelige en toegankelijke opstelling van de intervisor en de inbreng van een ieder.'

'Je rust en niet oordelende houding spreken me aan."

-- Intervisie De Tussenvoorziening
-- Individuele coaching

"Ik vind de rust die je uitstraalt erg prettig, maar daarnaast ben je héeel erg scherp in je beoordeling en sturend vermogen. Top!"

"Ik vond het een heel fijn traject. De kennis en verplaatsing van jou in iemand anders is heel bijzonder. Positief in het leven staan en mensen hun kracht laten ontdekken. Mensen zien en op een heel natuurlijke manier vragen stellen die naar de kern van het probleem gaan."

-- Individuele coaching

"Ik heb de gesprekken als heel zinnig ervaren. Het was een warboel in mijn patronen en in mijn hoofd. Door de gesprekken kon ik de warboel uit elkaar halen en aangeven wat nu wel of niet belangrijk voor mij is. Ik heb er veel aan gehad."

-- Individuele coaching

"In het begin vond ik het behoorlijk heftig, maar toen ik eenmaal inzicht had in waar het probleem vandaan komt, gaf dat al meer rust. Je hebt een fijne rustige uitstraling waardoor ik me op mijn gemak voelde. Je kunt goed luisteren; niet alleen laten uitpraten, maar ook woorden analyseren en tussen de regels door luisteren."

-- Individuele coaching
bottom of page